domingo, 9 de agosto de 2009

Deu quin mal de peus!!!

Despres d'haver dormit, una bona dutxa i un bon esmorzar, les coses es veuen d'un altre color. Agafem els bartols i mos anem a Central Park. Resulta que els dissabtes de sol al mati, un es pot trobar a tots els nova yorkesos fent activitats variades per central park. Per exemple, la gent corre a peu, en bicicleta, amb patins o amb altres opcions amb rodes. Hi ha qui toca musica, sol o acompanyat (especial mencio a un grup de jazz brutal) i qui canta en familia, com els futurs Jackson five del Gospel. Tambe hi ha qui presumeix de can, portant a la bestia com si d'un nado es tractes (son folls aquests yankis). Tambe es pot anar en barca o perdre't pel que ells en diuen parc (i nosaltres bosc), seguint als esquirols dels que tenim mes por nosaltres que ells. O, jugar a beisbol a les 4 pistes concentriques abarrotades de xavals amb gorres o be, anar a la fira que ocupa el lloc destinat a la pista de gel a l'hivern... Estirar-se a la gespa a prendre el sol o visitar animals d'un petit zoo son altres de les activitats que es poden realitzar en aquest Parc central.
Total, que el que havia de ser un passeig per Central Park fins a la cinquena avinguda, es va convertir en un mati farcit d'alternatives: quin fart de caminar!!!
No contents amb aixo, arribem a la cinquena i morts de fam ens aixoploguem al "cobijo" de l'amic Donald Trump, que amablement ens va oferir una hamburguesa en un entorn forca senzill: un petit salt d'aigua de 24 metres que reflexava el rosat del marbre i els jardins que penjaven dels pisos mes alts, ens van fer sospitar que aquest noi toca pela llarga!!
Ja amb la panxa plena ens vam posar a xafardejar per les impressionants botigues de marchandising de Nike, la NBA, Disney, la NBC, etc., i com no, vam entrar a Tifany's, sense comprar res, perque si et descuides aquesta gent et treuen fins i tot les calces!! Vam arribar fins a Saint Patrick, perque ens ajudes a defensar-nos de la tentacio del diable del consumisme, pero lluny del repos ens va atormentar amb la visio d'un bodorrio. Pero estavem cansats i els bancs per seure eren gratis!
Resignats a la opulencia vam arribar-nos fins al Rockefeller Center, diriem que tambe molt apanyat (sembla que aquest tambe toca pela). Seguint caminant (ja no notavem els peus), vam passar per davant del Radio City Music Hall i vam tirar per Broadway fins a Times Square (el meu cervell no donava per captar tots els estimuls de l'indret). Seguint per Fashion Avenue i veient d'aprop l'Empire State, vam acudir als magatzems Macy's per resoldre un tema de baixos fondos. Ja comprats els calcotets, ens vam apropar a treure al nas al Madison Square Garden, on per sorpresa nostra... feien missa!!! (ben folls)
Cansats, pero contents, vam tornar a l'apartament a fer un petit repos abans de sortir a sopar pel Greenwich Village, on ens esperava un petit local de jazz. Una mica de bona musica que vam poder disfrutar lluitant contra la son, el cansament i el jet-lag. Tornant cap a casa ens adormiem al metro!!!!

No hay comentarios: