sábado, 8 de agosto de 2009

Ja hi som

Hola familia,



Si teniu pressa, el resum de l'entrada es que tot be. Molt be.

Ahir vam tenir un dia forca llarg. Moltes hores de viatge fins arribar a lloc. Si compto amb l'horari de NY ens vam llevar a la 1 de la matinada per viatjar i vam arribar a "puestu" cap a les 8 del vespre. Son nomes 9 hores de vol, pero la parada tecnica que anunciava el bitllet era, com no, a madriz. Sembla que no es pot sortir d'europa si no vas a fitxar a la capital. Ens van fer canviar d'avio i, de pas, fer una visita d'uns pocs quilometres per la super t4 amb viatge de metro interior inclos. Quina bestiesa de terminal tenen alla. I a sobre el madrid compra els cracks com si jugues a la play. D'on es que surten tants cales seria bo de saber.

El vol llarg pero correcte, i a l'arribar els senyors goriles de l'aduana van ser molt amables i somreien mentre ens feien firmar que renunciavem als nostres drets i ens feien fotos i prenien empremptes varies de tots els dits (de la ma).

Superats els tramits, cap a la pensio. Es un lloc curios. Molt confortable, molt ampli, decorat amb mil detalls (piano de cua inclos) i alhora un punt vell. La veritat es que s'hi esta molt be. A mes, el mes important, ho porten mare i filla, 2 dones amabilissimes que sembla que dediquin el dia a fer-nos les coses mes facils. Un luju, vaja.

Haure de continuar dema, escric desde el portatil de la filla i s'acaba la bateria. Explicare el que hem vist avui, que no es moc de pav, i el que haurem fet dema, que encara no ho se.

La city certament ha valgut el viatge

3 comentarios:

Ruchi dijo...

Molt bé senyorets.
Ara heu de buscar el Central Perk per anar a prendre un cafe i seure al sofa. El cambrer es diu Gunther i us tractarà molt bé.
No es poden penjar fotos?
Sinó penjeu-les a Picassa o alguna pagina per l'estil.

Una abraçada molt forta.

Unknown dijo...

Hola parelleta, Preneu bona nota de tot per informanr-nos be,així jugarem amb ventatja. Que ho passeu molt be!!. Molts petons.
Mare
Estamos muy contentos de ver que estáis tan bien instalados y que os miman, como dice la mare, apuntaros la dirección de algún local de jazzs que será visita obligatoria si finalmente vamos. Esperamos el diagnóstico final de Roger, y mientras tanto hemos dejado la reserva del vieje en suspenso, pero todavía hay tiempo.
Que lo paséis muy bien y que nos lo expliqueis. Un abrazo. Ino

mosanem a la city dijo...

Hola tete!!
A veure com van les proves i si per fi pots saber de que es tracta!! Central Perk encara no l'hem trobat i espero que el teu amic Gunter ens tracti be quan hi entrem!!

Pare i Mare,
no patiu que aqui anem prenent nota de les coses que veiem, lo indispensable i allo que val la pena per a xivar-nos!!!

Fins ara tot molt be!! una forta abracada pels 3,

Laia i Andreu