jueves, 20 de agosto de 2009

Sweet home Barcelona

Ja hem tornat. Fa 2 dies. El vol va ser llarg pero va anar perfectament. Inclús vam poder recollir la maleta (no ens ho esperavem).
Un cop a casa, el viatge va agafant envergadura. En 2 dies hem anat repassant molts dels llocs que vam visitar i molts dels llocs on vam viure aquests dies, a traves de les pel.licules del digital. Fa gracia veure el banc on vam seure, o la font on ens vam fer un petó de fons a escenes on actors famosos s'enamoren. I amb certa calma anem prenent consciència tant d'on hem estat com del que representa a nivell cultural i mediàtic.
A casa, però, s'està de meravella. Hem anat a fer el toc a les festes de gràcia per saludar els migotes i, sobretot, combatre de forma natural el jet lag. Sempre millor amb una cerveseta a la mà.
Ara, mentre anem agafant el ritme, tocarà posar nom i trobar un espai adient per al muppet, repartir els pocs regals que ens hem anat trobant pels carrers de Ny, i començar a treballar.
Com a resum dels dies que hem passat a la "City that never sleeps" podriem dir que els contrastos, els decorats i el cartó pedra de qualitat junt amb la barreja de races i cultures i la notorietat internacional fan que un s'oblidi una miqueta de la falta d'història i de l'individualisme que regna per aquells paratjes. Diriem que els cartells lluminosos amaguen les misèries pròpies d'una societat perduda en el laberint que dibuixa el capitalisme més agresiu i "lliure" que hom pot imaginar. Contrastos, vaja.
I ens ha agradat molt veure-ho.
It's up to you, New yooork, new yooooooork.........

No hay comentarios: