martes, 24 de agosto de 2010

Definitivament son ben folls

Avui ha sigut un dia realment espectacular. De bon mati hem visitat els punts de mes interes de santa barbara, tots relacionats amb les misions espanyoles per la zona. Presidios, cases i La Mision. Tot plegat molt interessant.
Acte seguit ens hem "calssat" el mustang i hem tirat milles per la 1. D'entrada el decorat era de far west, amb oficines del sheriff, desert i montanyes sinuoses. I mes endavant hem trobat la costa i l'hem explotat al maxim, fent durar unes 3 hores un recorregut que de normal es podia fer en poc mes de mitja horeta. Hem trobat platges espectaculars i barrancs amb unes vistes increibles. Ens hem divertit.
Pero ha arribat un punt en el que l'estomac ha comencat a demanar una mica de consideracio, ja que al migdia estavem massa preocupats pel paisatge i se'ns ha fet tard i hem acabat menjant qualsevol cosa pel cami. I hem fet cap a l'hotel de Sant Luis Obispo. Era una aposta arriscada, i ha sortit prou be. Es tracta d'un motel que es una atraccio en si mateix, famos per ser la realitzacio d'un somni d'un millonari de per aqui. Si hi ha temps i ganes el podeu buscar al google. Es diu Madonna Inn. I entre nosaltres, es la cosa mes hortera que un es pot imaginar. Es tan hortera que li dona la volta al que seria el criteri i es fa amablement gracios. Cada habitacio es d'una tematica, i la decoracio es per mirarla de lluny. Sensacional.
Banyet a l'spa, decorat amb tons roses ben llampants, i a sopar a una mena de museu bizarro increible. Hem de procurar ser discrets i no riure de forma evident, ja que per aqui a la gent sembla que aixo els agrada molt, i s'hi venen a casar i a fer les festes i festejos. Pero ja veureu les fotos, ja.
Dema ens espera l'etapa principal, el tourmalet del viatge. Anirem fins a la zona de carmel i monterrey, passant pel famos big sur, i volem fer un munt de coses al llarg del trajecte.
Aixi que poguem us ho expliquem.
Petons

4 comentarios:

Unknown dijo...

Bravo nois!!! cada día nos ponéis los dientes más largos, parece que os pasáis un poquito con los gustos yankis, (teniendo en cuenta que contra gustos no hay nada escrito). Hemos visto el hotel en Google y no nos ha parecido tan hortera, claro que por dentro, en vivo y en directo la cosa es diferente, aunque parece que tiene todas las comodidades con Spa y todo eso.
No se si habéis podido seguir los acontecimientos futboleros del Barça, ha ganado la recopa (4-0 en el partido de vuelta)y el Gamper por penaltis ahora mismo.
No hace falta que os diga que aprovechéis los días que os faltan porque ya lo hacéis, así que disfrutad mucho y molts petons.
Conxi & Ino

Ruchi dijo...

Bon dia.
No vull veure les fotos del hotel pq encara m'agradaria i hauria de fer un canvi de decoració a casa.
Señor padre, no quiero corregirte, pero la Recopa hace años que pasó a mejor vida. El título que ganó el Sabado pasado el Barça fue la supercopa de España.
Pero tranquilo, que yo entiendo que ya tienes una edad y hay cosas que se olvidan. No te lo tendré en cuenta.
Per la resta, espero que durant aquesta etapa de Tourmalet, no vingui a visitar-vos el "hombre del mazo" y no tingueu cap pájara.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

M'encanta el vostre blog ! exactament com l'any passat...m'heu fet venir unes ganes d'anar a USA...llastima que l'economia de familia nombrosa no ens ho permet, pero tenim molta fe en l'oncle Jimmy i les seves sienes plateadas !

Anónimo dijo...

Quin detall... tan de bo l'Oncle Jimmy tinguès només las sienes plateadas... te tot el cabell platejat tan el que es veu com el que no es veu. En fi (in end) que es la famosa edat dels metalls: plata en las sienes, oro en la boca, plomo en el....això.
No m'aclaro molt en el blog per tant no se si hi ha comentaris que no he contestat.
Anim i espero que acabeu el Road trip tant be com us ha anat fins ara, esteu fent un viatge molt ben calculat i teniu dots de narradors que caldria cultivar. El vostre viatge mestà animant a entrenar-me per repetir la Route 66 o similar l'any vinent amb una Harley (manda C)
Qui s'apunta?
Bon retorn parella!!!! i espero que hi haurà sessio fotogràfica amb comentaris i debat el més aviat possible.

Oncle Jimmy