lunes, 16 de agosto de 2010

Diumenge placid i cap a Las Vegas!!

Despres d'un dissabte mogut i cansat, vam aprofitar el dia d'ahir per fer de domingueros. Vam anar amb la calma a agafar un ferry que ens portes a la Tiburoun Island (a 35 minuts de San Francisco). A mesura que anavem deixant enrere la city, anavem saludant el sol, que haviem trobat a faltar aquests 3 dies. I es que aqui parlen del 13e estiu mes fred que tenen!! estem entre els 18 i els 21 graus centigraus.

Seguint amb la nostra excursio del diumenge, vam arribar-nos fins a aquesta illa, on la calma, el sol i els diners son la maxima atraccio! Aqui viuen o tenen casa personatges com el bateria de Metallica, actors com  Sean Penn i altres. Tanta tranquillitat ens va fer dificil el cami fins a Sausalito, pero un taxista autenticament yankee (no explicare el fastig que em va fer veure'l escopir per la finestra del cotxe, mentre es reia de que la seva mare de 83 anys se li posava a plorar per telefon: lamentable!) ens va rescatar per anar a un altre paratge, que tot i tenir encant estava infestat de turistes (llastima!). Sort que haviem visitat Tiburoun!!!

Vam poder, aixo si, gaudir d'una banda de jazz autentica tot refrescant la gola!! El mes jovensuel feia decades que pentinava canes. Les dels seus fills concretament. De tornada al vaixell solet i vistes boniques  d'Alcatraz i el Golden Gate. Un cop a terra ens vam anar a despedir dels lleons marins per ultim cop i, vam gaudir d'una noia que tocava la guitarra i cantava de forma espectacular. Tot passejant vam arribar-nos a la zona mes gamberra de la ciutat: North Beach. Una mescla entre Greenwich Village i Gracia, pero a lo yanky. Desenes de locals de musica en directe i comercos molt originals, tant de llibres com de vinils per coleccionistes, tocadiscos i reliquies de la generacio beat que va neixer, creixer i reproduir-se per aquesta zona. Un plat de pasta i a descansar.

Avui, resolts els asuntus logistics pertinents, hem fet maletes i, ens hem dedicat a fer compres a la botiga original de Levi's (Sabieu que el senyor Levis's va inventar aquests pantalons per a que fossin resistents per als treballadors de la mina- buscadors d'or??). Despres ens hem acostat a un tipic bar dels 50 on un Cadillac ens esperava a l'interior: una hamburger Lori's i un hot dog i llestos!! I ara, ja iniciem el cami cap a Las Vegas, on dema a trenc d'alba (per no acabar fregits com uns ous ferrats) farem una volta amb helicopter pel Grand Canyon!!

Quan poguem us ho explicarem.
Petons

Per cert, si algu te dificultats per publicar un comentari, simplement ha de triar la opcio ANONIMO. No calen contrasenyes de mails ni res semblant!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ai Las Vegas.... who let the dogs out ?!! vigileu que no acabeu amb el tigre del Mike Tyson al lavabo !!

Carme

Ruchi dijo...

Molt bé macus.
Espero que juguis el numero que et vaig dir.
Ja ens explicareu que tal es el gran "circu" de las Vegas.
Nosaltres continuem aqui a Tenerife, amb un temps collonut (fred, pluja i boira).
Almenys he apres a fer les famoses "Arepas". Quan torneu quedem un dia i us faig un sopar tipic Canariovenezolá.
Una abraçada guapus.

Unknown dijo...

¿Que tal Las Vegas? ya os habéis hecho ricos con el número que os aconsejaba Roger?, a lo mejor os han vaciado los bolsillos. Lo de sobrevolar el cañón del Colorado ¿tocaba hoy o mañana?.
Que lo disfrutéis, que de esos estamos seguros sabéis hacerlo y ya nos explicaréis.
onxi & Ino

mosanem a la city dijo...

@Carme--- Clarament someone left the dogs out a Las Vegas. Pero havent vist la peli hem sigut prudents i nomes hem vist tigres dins de gabies. Molts petons a TOTS!!! (voldrem saber com li va a l'Anna la nova etapa).
@Ruchi\Contxi--- Volem tastar aquestes arepas aixi que tornem!!! Tio, no recordava el numero....