sábado, 21 de agosto de 2010

Si la cabra tira al monte....

...nosaltres cap a la costa! Avui hem fet dia de platja, tot i que no hem ni tan sols estirat la tovallola a la sorra. D'entrada hem anat canviant d'autopista fins que ens hem plantat a Malibu. Alla hem trobat una terrassa molt agradable sobre el mar desde la que podiem observar un munt de surfistes que, a moments, cabalgaven onades a lo brutu, de molts feets d'alcada. I entre ells de tant en tant apareixien dofins juganers que treien el cap o feien saltets. Alla hem dinat i un cop satisfets ens hem dirigit a Santa Monica. Complicat. Despres de donar voltes hem conseguit aparcar i hem fet una volteta que no valia l'esforc (perdoneu, pero algu ho havia de dir), pero hem vist la famosa platja de Baywatch i un carrer comercial tan famos com esteril. Gent, tendes, musics, i escultures metaliques. L'altre punt d'interes de la zona eren uns grans magatzems. Em sembla que ja ho he dit abans, pero em reitero; son folls aquests yanquis.
D'alla hem tirat fins a Venice beach, on ens hem mullat els peus al Pacific (fred del que fa mal), i hem esquivat el que aqui es coneix com a gent bohemia, que alla a casa son perroflautes, per arribar a una zona que recrea Venecia, amb unes mansions ofensivament boniques entre canals. La pregunta del dia: Si Venice es una urbanitzacio de luju, perque ha atret i es famosa per la gent, que en general bruteja, que habita la platja dos illes mes enlla? Coses d'aqui.
De tornada hem aprofitat per passar per Rodeo Drive fent rugir el Mustang (en cotxe nomes, no fos cas que se'ns acudis entrar a cap botiga) i cap a la piscina.
Com podeu intuir en general, de moment tot va be.
Petons

2 comentarios:

Unknown dijo...

Hola nois!!Los últimos días hemos estado intensamene ocupados en despedirnos de las vacaciones y no hemos sido asíduos del blog. Vemos que os lo estáis pasando de lo mejor visitando todas esas playas de famosos, viendo como ruedan las series y luciendo ese magnifico "mustang"; ¡¡vaya experiencias!!, todo esto requerirá una sesión de fotos y de explicaciones, no os libraréis.
mañana lunes 23 volveré de nuevo al trabajo y a la rutina, pero vosotros todavía os queda toda la semana, ¡disfrutadlo!
Un abrazo, Conxi & Ino

Ruchi dijo...

Per cert, que tal de les noies espectaculars que es veuen per les platges a les series i les pelicules? Existeixen o son personatges de ciencia ficció?