viernes, 13 de agosto de 2010

Welcome

Ha costat pero ja hi som! Despres de prop de 15hores d'avio, vam arribar a San Francisco!! Cansats I fatigats, sense saber si eren les 22 o les 13! Vam arribar a l'hotel on de segued un receptionist sen'ns va presenter com a espanyol, amb un accent mess mexican que castella! Totalment desenmarcats en temps,espai I persona vam fer una passejada per Chinatown(res a veure amb el de NY)molt mes "polite"! Ens vam arribar fins al port,entrant abans al hyat hotel,on la recepcio espectacular,ens presentava la torre del rellotge del port DES dels sues finestrals.
Passeig a gradable, sopar delicious davant la Bahia I a dormir molt. Avui, ja haven't descansat les coses fan mess bona pinta. En resum tot be. A mess hem trobat una botiga apple on ens presten ipads, I aixi ens estalviem els preus prohibit ius de l hotel. L,unic dolent es que te l,autocorrector posat I hem d,aprendre a desactivarlo.
Anirem informant
Petons

3 comentarios:

Unknown dijo...

Hemos seguido el blog desde el primer día, incluso hemos hecho un comentario que no pudo ser publicado porque no recordábamos la contraseña del mail. Os decíamos que hagáis muchas fotos para que nos documentéis las explicaciones que nos daréis a vuestra vuelta.
Solo leyendo todo lo que hacéis ya estamos cansados, ¿que temperatura hace para que tengáis tanto frio? ¿lo habíais previsto?. La puesta de sol desde el Golden Gate debería ser para el recuerdo a pesar de la nieblina. Bueno tomad apuntes que como siempre estaremos expectantes a vuestras explicaciones.
Hoy día 15 nos vamos a dar un paseo por Gracia para ver las calles engalanadas y hacer un pica-pica.R2 se han ido a Tenerife asi que no creo que os hagan el seguimiento directo, pero como nos iremos comunicando con ellos les mantendremos informados.
Muchos abrazos Conxi & Ino

Ruchi dijo...

R2 al habla.
Tot i que estiguem a Tenerife, i tot i que no tinguem ipads, podem escriure i seguir-vos.
Les setmanes precedents a la nostra arribada a Tenerife, feia una temperatura realmente calurosa, fins a temperatures de 40º (degut a la calima). Ha estat arribar nosaltres aquí, i en 2 dies, hem aconseguit baixar 20º les temperatures y que plogui tot el que no ha plogut en tot l'any. Som collonuts. Això si, jo ja estic de nou amb un refredat de nassos.
Bé, continuarem seguint les vostres "andances" pel EEUU.

Una abraçada.

mosanem a la city dijo...

@Contxi\Ino--- Sabem que ens seguiu i ens fa ilusio explicar-vos el que anem vivint. Fins ara pero ha sigut bastant dificil trobar un lloc per conectar a preu raonable per poder anar contestant. Aqui a LA el tenim i estarem una mica mes pendents.
@Ruchi--- Tio, sempre has sigut una mica senissu, pero al ser familia ja saps que tots t'estimem igual. Portem una coseta per vosaltres, que vol ser un "guinyo" de la teva germaneta tot rememorant la vostra infancia.