martes, 11 de agosto de 2009

Filla, que has fet amb la computer.

De nou si algu te pressa que sapiga que tot va molt be.
No parem massa quiets i es fa dificil trobar el moment de seure i recapacitar. I avui la cosa s'ha complicat una mica mes. El Pc que feiem servir desde l'habitacio, ultim model del 86, ha dit que prou. Model antic + windows vista= mal asuntu. Hem trobat un lloc prop d'on vivim on podem conectar, pero ja no es lu mism.
La city es gran, pero ja li hem posat el peu al coll. Aquests 3 dies han servit per veure, tocar i viure tot el que surt en gran a les guies. Ara anirem a per lo petit, que tambe ens fa molta il.lusio. HemEns hem mogut molt, durant el dia visitant coses amunt i avall i a la nit visitant locals, tant per menjar com per escoltar sessions de jazz o bossa nova. Hi ha zones on tens locals de musica en directe cada 3 portes, i els musics sembla que saben forca be el que tenen entre mans. En un altre moment intentarem fer-ne 5 centims, pero ara hem de marxar que hem quedat amb uns migotes per sopar a greenwich.
Ruchi el tema de les fotos el tenim present, pero de moment no hem tingut ocasio de dedicar-hi temps.
Per cert, ens queixem del molina, pero aqui son uns campeons. La thunderstorm famosa ha resultat ser una calor de mil dimonis i un cel blau hermosissim. Ahir, despres de caminar tot el mati ens vam haver de refugiar al moma, perque el tema era insuportable. Al final quan plogui descartarem els museus i anirem a central park.
Petons forts!

No hay comentarios: