domingo, 9 de agosto de 2009

Sir, how do you say "mercadillou"?

Ahir vam saber que alguns diumenges s'organtiza un mercadillu a una escola prop d'on ens hospedem. I avui hi hem anat a treure el cap. La gent ven de tot, desde figuretes religioses a ninos, passant per miralls, mascares africanes o txapes de promocio d'antics presidents. Inclus ulleres o videos vells. Molt divertit. I tot dins l'escola del barri, tipus Parker lewis o els simpson. Un cop vistos els articles variopints, vistassu a la facana del museu d'historia natural, visita que guardem per quan plogui, i cap a tribeca. Bastantes parades de metro, pero amb ganes ens plantem a una zona que havia estat industrial, i que s'havia volgut enderrocar. Gracies als artistes que van adaptar les fabriques com a lofts per viure, encara avui dia podem gaudir-ne. Per canviar una mica ens disposem a omplir-nos la panxa amb peix. Tips i agradablement sorpresos pel menjar tornem a caminar pels carrers d'aquest barri, farcits de botigues, restaurants i bars que sempre estan plens de gent que mengen i mengen sense parar!! Es abusiva tanta calor (molta xafogor!). Tot creuant el soho, hem trobat un moment per fer una trucada a casa. Venir a NY ens feia molta il.lusio per mil motius. I no ens en feia per un: Ens hem perdut un event que esperavem desde feia mooolt de temps. Maimen, avui no hi hem pogut ser, pero ens n'hem recordat durant tot el dia. Ens hauria encantat poder-te fer una abracada de les bones. Tenim moltes ganes de veure les fotos de TOTS els cosinets junts. Un regal insuperable.
Tornant al viatge, visitades mil botiguetes ( la Laia s'ha firat una mica) hem topat amb Little Itali. Gran atraccio turistica consistent en infinits restaurants(tots ofereixen el mateix, logicament) un al costat de l'altre i.... res mes. Hem menjat un gelat i hem enfocat cap a xina town. Aquest barri ja es una altra cosa. Aqui els xinesos hi viuen i d'alguna manera son autosuficients. Diuen que no els cal parlar angles, ja que tot ho tenen a l'abast seguint els patrons culturals de la seva terra. Fa molta gracia trobar-se de cop en un entorn completament diferent al mig de NY. Tenen escoles, parcs on es reuneixen, i tot el que un es pugui imaginar ( i t'ho has d'imaginar, perque els cartells estan en xino).
Ara descans breu i cap a sopar. Dema diuen que ploura fort (thunderstorm. Sona a acdc pero aquest cop no mola). Veurem com s'aixeca el dia, i si l'encerten sera el moment de visitar el moma o el museu d'historia natural.

1 comentario:

Ruchi dijo...

M'encanten les vostres cròniques.
Com podreu veure, ja soc a casa. Ja m'han donat l'alta. Tot bé, ja us explicaré quan torneu.

Com anem de fotos?