miércoles, 11 de agosto de 2010

Dia abans 2.0

Ja ha passat un any i, de nou, ens trobem de ple en el dia abans. Maletes, cosetes d'última hora i la perspectiva de viure un "etern matí" a bord d'un avió ple de gent desconeguda cap a un país que, venint de fora, no és especialment acollidor amb els nouvinguts. Com en anteriors ocasions, ja hem renunciat als nostres drets i declarat que no som segrestadors ni espies, ni tenim res a veure amb el KGB.
Com ja he comentat en anteriors ocasions, no m'agrada gens el dia abans. Però fins ara, un cop passat ha valgut molt la pena. Aquest cop, si tot va com està previst, sortirem demà al matí cap a San Francisco via París. Serà un matí peculiar, ja que durarà unes 15 hores. Sort que no és laborable. Després de passar uns dies a SF agafarem un avió per anar a Las Vegas. Allà ens ho polirem tot i anirem cap a L.A. I acabarem fent la carretera Nº1 de tornada a SF. Aquesta és la idea. Com també ho és anar explicant, quan tinguem opció de fer-ho, les nostres peripècies a través d'aquest bloc i així crear un "diari de viatge" per a guardar com a record, i a la vegada fer saber als que es preocupen per nosaltres que estem bé (en principi).
A diferència de l'any passat, aquest cop no és necessari tenir 15 carreres per a poder posar un comentari. Va ser un fallo de principiant que està solventat. Així que qui vulgui és ben lliure d'escriure, sabent que ho llegirem, oju.
Queda oficialment re-obert el nostre bloc de viatge. I esteu convidats a participar-hi.

3 comentarios:

Marc dijo...

Ho celebrem!
Seguirem el blog amb interès.

una abraçada,

M&M

Àngels dijo...

Bon inici de viatge!!
Us seguirem de ben a prop... gràcies per compartir-ho!!!

Petons als dos

Ruchi dijo...

Apa macus, que us ho passeu be.
Per cert, quan juguis a la Ruleta, aposta pel 17 negre. Anem a mitges.

Una abraçada.